Author Topic: Error: Loading feature Terminal: Asked for non-existent XML tag Description  (Read 2712 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

February 22, 2017, 02:14:52 AM
Read 2712 times

Behamin

  • *
  • Information
  • Member
  • Posts: 8
    • View Profile
Hi
I have got this Error: Loading feature Terminal: Asked for non-existent XML tag Description, but I have had ran the code through Visual Studio to. And i can't find the error :/
Anyone help me, i'm poor.
Code: [Select]
<SoftwareType>
  <Name>Hack</Name>
  <Category>Hack</Category>
  <Description>There is always another way...</Description>
  <Random>0.3</Random>
  <Popularity>0.5</Popularity>
  <Retention>0.5</Retention>
  <OSSpecific>True</OSSpecific>
  <OneClient>False</OneClient>
  <InHouse>False</InHouse>
  <Unlock>1980</Unlock>
  <Iterative>1</Iterative>
  <NameGenerator>Hack</NameGenerator>
    <Features>
      <Feature Forced="TRUE">
        <Name>Terminal</Name>
        <dedication></dedication>
        <Popularity>0.5</Popularity>
        <DevTime>4</DevTime>
        <Innovation>1</Innovation>
        <Usability>1</Usability>
        <Stability>1</Stability>
        <CodeArt>1</CodeArt>
      </Feature>
      <Feature>
        <Name>Dos</Name>
        <Description>Just for fun, right?</Description>
        <Popularity>0.5</Popularity>
        <DevTime>4</DevTime>
        <Innovation>1</Innovation>
        <Usability>1</Usability>
        <Stability>1</Stability>
        <CodeArt>1</CodeArt>
      </Feature>
      <Feature>
        <Name>Keylog</Name>
        <Category>3D</Category>
        <Category>Text-based</Category>
        <Description>Need a new account?</Description>
        <Popularity>0.5</Popularity>
        <DevTime>2</DevTime>
        <Innovation>1</Innovation>
        <Usability>3</Usability>
        <Stability>0</Stability>
        <CodeArt>0</CodeArt>
        <Dependency Software="2D Editor">Pixel manipulation</Dependency>
      </Feature>
      <Feature>
        <Name>Spy</Name>
        <Unlock>1990</Unlock>
        <Category>Network</Category>
        <Description>Spy on your friends, or someone</Description>
        <Popularity>0.5</Popularity>
        <DevTime>6</DevTime>
        <Innovation>2</Innovation>
        <Usability>1</Usability>
        <Stability>2</Stability>
        <CodeArt>1</CodeArt>
      </Feature>
      <Feature>
        <Name>Malware</Name>
        <Popularity>0.5</Popularity>
        <Category>System</Category>
        <Description>Spread it!</Description>
        <DevTime>2</DevTime>
        <Innovation>2</Innovation>
        <Usability>3</Usability>
        <Stability>1</Stability>
        <CodeArt>1</CodeArt>
      </Feature>
      <Feature>
        <Name>Worm</Name>
        <Popularity>0.5</Popularity>
        <Category>System</Category>
        <Description>Make an army</Description>
        <DevTime>4</DevTime>
        <Innovation>1</Innovation>
        <Usability>1</Usability>
        <Stability>1</Stability>
        <CodeArt>1</CodeArt>
      </Feature>
      <Feature>
        <Name>Virus database</Name>
        <Unlock>1995</Unlock>
        <Category>Network</Category>
        <Description>Download stuff</Description>
        <Popularity>0.5</Popularity>
        <DevTime>8</DevTime>
        <Innovation>2</Innovation>
        <Usability>1</Usability>
        <Stability>2</Stability>
        <CodeArt>1</CodeArt>
        <Server>0.001</Server>
        <Dependency Software="Operating System">Networking</Dependency>
        <Dependency Software="Network">Networking</Dependency>
      </Feature>
    </Features>
</SoftwareType>

February 22, 2017, 03:55:46 AM
Reply #1

pokmon987

  • *
  • Information
  • Member
  • Posts: 105
  • Misk Creator and "Lead" for The Hybrid Project
    • View Profile
The problem is with your Terminal feature, it says "dedication" instead of "Description". Good luck, again  :D

February 22, 2017, 12:03:29 PM
Reply #2

Ygames1

  • *
  • Information
  • Member
  • Posts: 27
    • View Profile
Try to replace
Code: [Select]
<dedication></dedication>with this
Code: [Select]
<Description></Description>
Also if you're using Alpha 9.0+ use
Code: [Select]
<Category>System</Category>

February 22, 2017, 02:24:18 PM
Reply #3

Behamin

  • *
  • Information
  • Member
  • Posts: 8
    • View Profile
Try to replace
Code: [Select]
<dedication></dedication>with this
Code: [Select]
<Description></Description>
Also if you're using Alpha 9.0+ use
Code: [Select]
<Category>System</Category>
The problem is with your Terminal feature, it says "dedication" instead of "Description". Good luck, again  :D

Thank you guys :) hehe

February 22, 2017, 04:09:22 PM
Reply #4

pokmon987

  • *
  • Information
  • Member
  • Posts: 105
  • Misk Creator and "Lead" for The Hybrid Project
    • View Profile
Oh, and also, in the keylog feature, you have two different categories. Might produce problems in the future.

February 22, 2017, 04:11:46 PM
Reply #5

Behamin

  • *
  • Information
  • Member
  • Posts: 8
    • View Profile
Oh, and also, in the keylog feature, you have two different categories. Might produce problems in the future.
Thanks, i have deleted that now :)
Thank for all your help, i like :)

February 22, 2017, 05:59:29 PM
Reply #6

pokmon987

  • *
  • Information
  • Member
  • Posts: 105
  • Misk Creator and "Lead" for The Hybrid Project
    • View Profile
Oh, okay, didn't know if you fixed it yet or not. Happy to help!

February 22, 2017, 06:00:46 PM
Reply #7

Behamin

  • *
  • Information
  • Member
  • Posts: 8
    • View Profile
Oh, okay, didn't know if you fixed it yet or not. Happy to help!
If you have some time for spare, can i message u?

February 22, 2017, 06:06:43 PM
Reply #8

pokmon987

  • *
  • Information
  • Member
  • Posts: 105
  • Misk Creator and "Lead" for The Hybrid Project
    • View Profile
Yeah, sure! I should be able to answer fairly quickly.

February 22, 2017, 06:09:25 PM
Reply #9

Behamin

  • *
  • Information
  • Member
  • Posts: 8
    • View Profile